Wednesday, 25 January 2012

trust gonna come and go

act, aku lau da PERCAYA pd someone...
tak kira lar sape un, aku akan pecaye dia 100%...

BUT, once beliau (wakaka) hancus kan kpercayean aku.
sorry to say ..
sukar tuk aku percaye kan beliau lagi..

EVEN aku bgtaw y aku percaye kan beliau.
tp aku tak maksud kan nya langsung..





bukan mudah tuk dapat kan kpercayean drpd ssorg..
so, hargai lah dan jaga kpercayean ssorg itu
terhadap diri kita..
sebelum ia pudar tanpa kita sedari..

pabila ia pudar atau terus lenyap..
susah tuk dpt kan nya kembali...
see u later

Sunday, 22 January 2012

bahgia itu ape ?

herm , bahgia tuk stiap m'nusia nim x sama.
am i right ? totally right ! i knew it !
maybe tuk sstengah org , dieoram bahgia tyme nga kwn..
or maybe nga bf dieoram..
but for me, bahgia itu akn wujud d saat keenam enam famli members aku
uat something together2..


tp , itu smua sgt2 lah mustahil pd saat ini..


aku nk sgt go for a vacation wif my abah n umi (together)
sblom aku pjam kn mata tuk slama2 nye...
even tmpt tuh x jauh, tp itu sgt2 lar brmkna uat aku..
maybe saat2 indah itu x kn tiba mskipun stelah aku tiada..


y aku engt, last kteorang pegi olidey2 sama2 tyme 2007..
kteorang pegi genting highland...
tuh lar last vacation kteorang brsama2...


lps pd uh, lau pegi olidey nga umi... abh x ikot..
lau pegi olidey nga abh.. umi lak x ikot...
even pegi australia, umi ttap x ikot..
brmkna kah olidey gtu ?
the answer is NOP !


* Ya Rabb, Engkau satu kan lah kembali umi dan abah aku..
aku x maw mereka berpisah begini.. jauh kan lah penceraian dlm 
hubungan anak Adam ini, Ya Allah..
hanya padaMu aku meminta dan hanya padaMu jua aku berserah...
sedeyh sesangat !


see u later

Tuesday, 10 January 2012

captain to doc..

aku da x maw ah ad cita2 tuk jd PILOT...
aku nak jadi DOCTOR ar plop...


aku minat sgt2 BIOLOGY...
entah cam mana bleyh minat bio un x ahu lar...
maybe sebab aku dapat tau y students laen x minat bio kot...
tuh y minat bio uh...
plus , ckgu y ngajor kt skula ngan kt tusyen best  !



saya suka biologi !


tengok nim !!!



i wanna be a doctor !


tuh lar pembakar semangat aku siang dan malam..
sebelom tido , bangun tido , sebelom g skula , balik skula..
tuh lar y aku tgk...

see u later

Thursday, 5 January 2012

thank you vs sorry

wooooow !
epi siuutt ... nk tw nape ? coz epi lar ...
orait , meh aku story ..
since yesterday, oram itu kai G-shock watch oren uh...
so, mnggelegak ar mata aku tgk aw..
aku un report ar kat gewam aku y aku sket aty tgk oram itu kai that watch..
aku un warned my gewam y aku x maw da tgk jam uh dpn mata aku...
so, tyme kat lab pijik td...
gewam aku pegi ar ckp ngan oram itu kejap.. (d bwh pengawasan aku).. haha..
gewam aku ckp, 'x yah ar kai jam uh kt skula'...
so, lps pd uh... aku da x nmpk that watch ag....


to my beloved unfrend , i'm sorry ! but i hav to because it disturbing me.








and to my sweet pumpkin gewam , thanx a lot my dear.. sayamyoe...


see u later

>